Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin dört dörtlük şekilde alegori getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Bu baplar ana olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır edinmek üzere iki gruba ayrılır.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler internet sitesinin tercihlerinizi sınırırlamasına ruhsat verir (adınız, diliniz evet da yaşadığınız havza kabil) ve size vüruttirilmiş ve daha zatî özellikler katkısızlar. Bu da siteyi kullanırken elan uygun bir deneyim yaşamanızı sağlar.

Isıya dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat başka kapı imalatları üzere bileğildir. Ilgi edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Merdivenin yaygınliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve özen etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

FEZA Tip Odası Yangın Kapısı: Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cenahı esna otomasyon sistemlerine yaraşır aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın kapıları camlı olur.

Montaj esnasında geçerli Yangın Merdiveni Kapısı sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

İnsan yoğunluğu bir araba olan, kişilerin toplu halde yaneşeliığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve müstacel manzara önlemi olarak Yangın Kapısı tasarrufı kanunen şarka koşulmuştur. Yangın Baplarının en sık kullanıldığı projeler ortada;

Açılıp - kapanma anlayışlevinin sorunsuz alegori getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında muayyen periyotlarla bu hatır denetçi edilmelidir. 

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya sınırlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

En yönlü bedelı bulmanız midein farklı seçenekleri mukabillaştırmanız ve birinci sınıf bir yangın kapısına yatırım yapmanız önemlidir. İşte, en isabetli yangın bapsı fiyatları incelemesi…

Report this wiki page