Ne demek?

Wiki Article

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, alışveriş talebi ve rekabet kabilinden faktörlere demetlı olarak değişmiş olur. Fakat, uzmanlar, kaliteli bir yangın kapkaloriın daha koca bir fiyatla satın allıkınmasının uzun vadede daha soylu erki olabileceği dair hemfikirler.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Ayrıca yangın bapları özelliklerinden bir gayrı önemli olanı da hınçlerle ortaya çıhun zehirleme özelliği mevcut gazların ve esrarın hariçya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın baplarının montajı esnasında kullanılacak dolgular da son radde kaliteli olmalıdır.

Ayrıca, acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, usturuplu şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın kapısının (acil çıkış kapısının) taban amacı olası bir ivedili durumda binanın Yangın Çıkış Kapısı tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide mimarilmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir yeğinndaki yaman, yangın, gaz vs. kabil durumlarda bir anlamda yalıtım esenlayarak bu zararlı koşulların özge katlara intikalini Yangın Çıkış Kapısı dikilmek yahut olanaklı olduğu derece geciktirmektir.

Hatta, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Uzmanlar, yangın bapsı fiyatları konusunda tüketicileri tembihyor ve uygun fiyatlı bir yangın kapkaloriın kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Yapı çıkışlarında kullanılan kapılar işçiliklevi sebebiyle farklı malzemelerden üretildiği karınin ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu deruneride kuşatılmış kalabilir.

Tam çıkışların ve erişim yollarının süflida tamlanan şartlara Yangın Çıkış Kapısı amelî olması gerekir:

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak muayene şeşna düzenınmasına yardımcı olur ve yangının vesair taksimmlere yayılmasını engelleyerek dirilik kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Report this wiki page